Flight 93 styrter

Flykaprernes plan var antageligvis at flyve ind i enten Det Hvide Hus eller Capitol-bygningen, der begge ligger i Washington D.C. Da passagererne opdagede denne plan, prøvede de at generobre flyet, hvilket næsten lykkedes. Kaprerne kom dog generobringsforsøget i forkøbet, og valgte i stedet at styrte flyet ned på en mark i Stonycreek Township nær Shanksville i Somerset County i Pennsylvania ca. 240 km nordvest for Washington D.C. kl. 10:03:11. Den voldsomme kollision med jorden foregik med 906 km i timen nærmest lodret ned og var så voldsom, at flyet efterlod et 3 meter dybt og og 12 meter bredt krater. Samtlige 44 ombordværende, inklusive 7 besætningsmedlemmer og 4 flykaprere, omkom.

Nedenfor undersøges forskellige konspirationsteoretiske påstande, der knytter sig til Flight 93s styrt.


Flight 93 blev bortført

Påstanden tager udgangspunkt i en kort artikel fra den 11. september 2001 omkring middagstid. Borgmesteren i Cleveland, Ohio, Michael R. White, blev citeret for at sige, at en Boeing 767 fra Boston var nødlandet i Cleveland Hopkins International Airport, fordi man troede, at der var en bombe ombord.Flight 93 blev skudt ned

Påstanden om, at Flight 93 blev skudt ned, er fremkommet ud fra, at man har fundet vragrester fra flyet op til 12 kilometer fra nedstyrtningsstedet. Blandt andet lå en flymotor, der vejede et ton cirka 800 meter fra nedstyrtningsstedet. Påstanden underbygges med argumentet om, at nedstyrtningsstedet ikke ligner et flyulykkested. Der er for få og for små vragrester. Man henviser til, at der ved andre, selv voldsomme flystyrt, er tydeligt genkendelige flydele på nedstyrtningsstedet.